InSight Source RDL-LIVE

28 september 2020

6 september 2018

 

Sinds enige tijd is binnen inSight Source RDL-LIVE in werking. Wij krijgen regelmatig de vraag wat deze extra LIVE toevoeging inhoudt en wat dit kan betekenen voor uw bedrijf.

Vandaar dat wij u een beschrijving willen geven wat dit nou precies inhoudt.

 

 

Doormiddel van de inSight Source LIVE module is het mogelijk om uw voertuig te volgen vanaf uw werkplek. Dit is erg handig als uw chauffeur meerdere klanten moet bezoeken die dag. U kunt doormiddel van RDL-LIVE een goed overzicht houden waar uw chauffeur zich bevindt en vroegtijdig kunt communiceren met uw klanten over de aankomst tijden. Denkt u bijvoorbeeld aan vertragingen en dergelijke.

 

 

Ook heeft u inzicht in de tijden dat er gereden zijn die dag en hoelang uw chauffeur nog zou mogen rijden. Dagelijks worden er fouten gemaakt door chauffeurs in hun rij-, rusttijden en dit kunt u zo vroegtijdig  zien aankomen en dit communiceren met de desbetreffende chauffeur. Dit is erg handig om eventuele overtredingen te voorkomen.

 

 

Bij vragen of verdere informatie staan wij u graag te woord over wat inSight Source LIVE voor uw organisatie kan betekenen.