Code 95 training


Training in tachograaf gebruik

Zoals u wellicht weet werken ASSE en Vervoerscollege Venlo nauw samen om uw gebruik van de digitale tachograaf verder te optimaliseren. Speciaal voor de gebruikers van, en geïnteresseerde in inSight Source heeft ASSE samen met Vervoerscollege Venlo een training ontwikkeld.

 

In deze training worden uw chauffeurs getraind in het gebruik van de digitale tachograaf en het toepassen van de rij- en rusttijden op basis van het programma inSight Source. Door gebruik te maken van test-tachografen kunnen een verscheidenheid aan situaties gesimuleerd worden. Deze training is code 95 gecertificeerd.

 

    • Worden er nog steeds gebruikersfouten gemaakt door uw chauffeurs en wilt u hier voorgoed een eind aan maken?
    • Zoekt u een Code 95 training die er ├ęcht toe doet?
    • Zoekt u een training waarbij u gebruik kunt maken van test-tachografen en zo verschillende situaties te simuleren ?
    • Zoekt u een training die aansluit op inSight Source.

Door de unieke combinatie met een e-learning gedeelte, hebben we klassikale tijd kunnen verkorten tot 3 uur.

Inmiddels wordt het softwareprogramma inSight Source van ASSE door bijna 10.000 chauffeurs in Nederland gebruikt voor het archiveren en analyseren van tachograaf bestanden. inSight Source wordt veelal geroemd om het gebruiksgemak en de leesbare overtredingsrapporten.

Hoeveel nascholingsuren heb ik gevolgd?

Om te controleren hoeveel nascholingsuren u als chauffeur gevolgd heeft kunt u inloggen op de site van het CBR via de volgende link: mijn.cbr.nl.
Bedrijven kunnen zelf niet controleren hoeveel nascholingsuren een chauffeur heeft gevolgd, wilt u dit als bedrijf toch inzien dan is het advies om de chauffeur een afdruk van het overzicht te laten maken.

 

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij u graag op de hoogte van de mogelijkheden van ASSE in uw specifieke situatie.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons via 077-7114563 of info@asse.nl