Software koppelingen met WEBFLEET (TomTom Telematics)

Informatie die aanwezig is in het ene systeem, maar afhankelijk is van informatie uit een ander systeem of misschien wel uit meerdere systemen.

Door fusie, overname of samenwerkingsverband wordt uw bedrijf geconfronteerd met meerdere systemen waarin hetzelfde wordt gedaan, maar net anders. Wat gaat er op de schop?

Hoe kunnen we bedrijfsprocessen verbeteren door gebruik te maken van gegevens die door uw TomTom gegeneerd worden.

Of hoe kunt u uw gegevens automatisch naar uw mobiele medewerkers sturen, zodat u onnodige communicatie uitschakelt ?


Mobiele systemen waarmee uw medewerkers op de weg data verzamelen, die u graag terug ziet komen op de juiste plek, in het juiste pakket. En dan nog het liefst zonder dat u daar weer iemand voor achter een toetsenbord moet zetten.

 

Dit zijn de vertrekpunten voor een traject waar veel bedrijven zich voorzichtig op begeven, maar vaak stranden op een diversiteit aan vraagstukken die voor zich lijken te spreken, maar waar antwoorden toch moeilijker te vinden zijn, dan men initieel dacht. 

 

ASSE zorgt voor een gestructureerde projectaanpak voor het realiseren van koppelingen tussen uw TomTom Systemen en uw overige systemen.

Deze aanpak geeft inzicht in de kosten, baten en doorlooptijd.

 

Door regelmatige terugkoppeling en uitgebreide testprotocols krijgt u de koppeling die u verwacht, voor de prijs die we afgesproken hebben.

 

Naar Webfleet