Truckernavigatie van TomTom

TomTom is continue bezig haar navigatie en Track&Trace oplossingen aan te passen aan de vraag uit de markt. Hierdoor is TomTom marktleider voor deze producten.

 

TomTom lanceert de geheel nieuwe TomTom TRUCKER 6000, een draagbaar navigatiesysteem speciaal voor professionele bestuurders van vrachtwagens. De TomTom TRUCKER wijst de chauffeur weg met op maat gemaakte routes op basis van diens specifieke type voertuig, omvang, gewicht, lading en snelheid.

 

Op basis van de bekroonde real-time verkeersinformatie van TomTom Traffic en geavanceerde routetechnologie, krijgen chauffeurs een realistische aankomsttijd, gebaseerd op het profiel van hun voertuig en de huidige verkeerssituatie. De TomTom TRUCKER informeert chauffeurs ook over de drukte en flitsers op hun route via de routebalk op het apparaat.

 

“Een van de belangrijkste dingen voor truckbestuurders is de mogelijkheid op tijd af te kunnen leveren”, zegt Corinne Vigreux, mede-oprichter en managing director van TomTom Consumer. “Daarom hebben we de TomTom TRUCKER uitgerust met specifieke routes voor trucks en TomTom Traffic verkeersinformatie, zodat chauffeurs hun beperkte aflevertijd zo efficiënt mogelijk kunnen invullen. Dit past binnen onze missie om mensen sneller daar te krijgen waar ze willen zijn.”

 

Om onnodige verassingen te voorkomen is de TomTom TRUCKER uitgerust met Lifetime Truck Maps zonder extra kosten. Zo rijden chauffeurs altijd met de nieuwste wegenkaarten voor trucks, die vier keer per jaar worden geupdate. Andere functies zijn Advance Lane Guidance, die voorsorteren makkelijker maakt, en Speak&Go voor spraakbesturing. Het apparaat heeft een volledig interactief 6 inch-scherm en kan gemakkelijk worden vastgeklikt en losgehaald met de Click & Go magnetische mount.

 

Vraag bij ASSE na wat de TomTom Trucker voor u kan betekenen, we zijn immers niet voor niets de grootste TomTom specialist van het Zuiden !