Samenwerking ASSE en Vervoerscollege Venlo

ASSE en Vervoerscollege Venlo hebben een convenant gesloten, waarin beide partijen afspreken dat ze – wat betreft het opleiden in de transport intensief gaan samenwerken.

 

ASSE is vooral actief op het gebied van het leveren van digitale systemen ( o.a. TomTom Telematics en inSight Source Remote Download), die het rijgedrag registreren, analyseren en uitlezen.

 

Vervoerscollege Venlo verzorgt opleidingen en nascholingen van duurzaam inzetbare beroepschauffeurs in het kader van een ‘leven lang leren’ concept en beschikt over een digitaal opleidingssysteem, dat klanten ontzorgt in het beheren, plannen en registeren van hun opleidingen en vereiste bevoegdheden.

 

vervoerscollege2De samenwerking met ASSE levert volgens Hans Rutten van Vervoerscollege Venlo nog meer op: “Naast een meer op de toekomst toegesneden opleidingsaanbod, levert de samenwerking ook schaal- en synergie- voordelen op waar de klanten veel voordeel mee kunnen behalen. Samen met ASSE kunnen we onze huidige klanten nog beter een toekomstbestendig opleidingspakket aanbieden, ik heb hoge verwachtingen van de nieuw te ontwikkelen trainingen.”, aldus Hans Rutten.

 

 


vervoerscollege

 

Door de samenwerking is ASSE in staat een breder opleidingenaanbod te leveren en kunnen cursisten gebruik maken van een

  • Wij gaan de vernieuwende digitale systemen en technieken ( Insight Source en TomTom systemen) op korte termijn inpassen in de rij- opleidingen en nascholing Code 95 , zodat uw (toekomstige ) werknemers op een toekomstbestendige wijze worden opgeleid;
  • We gebruiken een (digitaal) opleidingssysteem voor het beheren , plannen en registreren van alle opleidingen en bevoegdheden , deze service is -zowel voor de werkgever als voor de kandidaat – vrij toegankelijk en gratis;
  • We gaan samen investeren in vernieuwende lesplannen , die de behoefte aan duurzaam inzetbare chauffeurs blijvend kunnen borgen.

Klanten van ASSE zullen snel een schrijven ontvangen waarin concreet uitgelegd wordt, welke voordelen deze samenwerking nog meer voor hen heeft.

 

Mocht u over dit bericht vragen hebben, neem gerust contact op met uw vaste account manager van ASSE BV.

 

 

Lees meer: 57-Persbericht Asse -VCV 21.07.16.docx