Opvolging van de TomTom LINK410 en LINK510

 

 

Mede vanwege de komst van de smart tachograaf en de nieuwe bijbehorende functies heeft Webfleet Solutions 2 nieuwe modellen op de markt gebracht.

 

Vanaf 27 november zullen de TomTom LINK410 en LINK510 dan ook niet meer aangeboden worden bij nieuwe klanten.

De LINK410 en de LINK510  blijven uiteraard functioneren in de ingebouwde voertuigen.

 

De nieuwe LINK610 en de LINK710 zijn voorzien van de laatste nieuwe functies waarbij beiden de beschikking hebben over Canbus aansluitingen.

Op deze manier heeft de LINK710 – in het speciaal – toegang tot specifiekere voertuig informatie en kan verbonden worden met overige meetapparatuur.

 

Met TachoShare en LINK 710 zetten we een belangrijke volgende stap op de weg naar de ultieme connected vrachtwagen,

aldus van der Leij. Klanten krijgen toegang tot chauffeur-, vrachtwagen- en procesgegevens waarvoor de vrachtwagen niet van de weg af hoeft.

Deze data is dankzij onze API direct te integreren met de eigen IT-systemen en software en maakt procesmanagement op het hoogste niveau mogelijk.

We kennen de obstakels waar transportbedrijven die in de EU actief zijn tegenaan lopen. We willen het graag makkelijker maken om deze obstakels te overwinnen.

 

 

Door de uitgebreide functies van een van de modellen te combineren met de expertise van Insight Source creëert u compleet systeem waardoor u klaar bent voor de toekomst.

 

Voor overige informatie over beide nieuwe modellen: LINK610   LINK710