Privé: Leer op 5 september meer over het gebruik van de slimme tachograaf in onze online webinar

Op 5 september 2019 tussen 10:00 en 11:00 organiseren wij in samenwerking met TomTom Telematics een webinar over het gebruik van de SMART TACHO.

 

Na de lancering van de eerste slimme tachograaf systemen op 15 juni, merken wij dat er nog veel vragen zijn over de functionaliteiten. Daarnaast wordt voldoen aan de wetgeving rondom de tachograafgegevens vaak beschouwd als complex en tijdrovend.

 

Het tijdig uitlezen, correct archiveren en doelgericht analyseren van tachograafbestanden blijft voor veel bedrijven lastig. Ruim 35% van de transporteurs lezen hun tachograafbestanden te laat uit, met alle risico’s van dien. Met de oplossingen van ASSE en TomTom Telematics neemt u risico’s zoals hoge boetes weg en kunt u uw data online raadplegen en analyseren wanneer gewenst. De komst van de SMART TACHO is een goede gelegenheid om uw tachograafautomatisering nog eens onder de loep te nemen.

 

TomTom Telematics en ASSE hebben een koppeling tussen WEBFLEET TachoShare en inSight Source waardoor u niet alleen uw tachograafgegevens uitgebreid kunt inlezen, maar ook kan koppelen aan alle live informatie van uw voertuigen. Denk hierbij aan track & trace, wagenstatus, rijgedrag, optimaliseren van order- en werkprocessen en vermindering van brandstof verbruik. Dit heeft als doel het beste uit twee software programma’s te halen en de transport en vervoer sector beter te kunnen bedienen.

 

De in het door ASSE en TomTom Telematics georganiseerde webinar op 5 september, zal digitale tachograaf specialist ASSE in samenwerking met voertuigtelematica specialist TomTom Telematics dieper ingaan op de voordelen, het gebruik en de concrete oplossingen. Aan de hand van een aantal klantvoorbeelden zullen wij de voornaamste nieuwe aspecten van SMART TACHO aan u demonstreren. Hierbij zullen wij gebruik maken van de nieuwste versie van ASSE inSight Source en TomTom Telematics WEBFLEET, beide volledig voorbereid op de SMART TACHO. Wilt u deelnemen aan deze online webinar? Meld u aan via de webinar registratie pagina.

 

Aanmelden