Kaarten TomTom altijd up to date

Kaarten TomTomt altijd up to date

 

Dagelijks word de TomTom gebruikt door miljoenen mensen die van A naar B willen rijden en dat dan zo snel mogelijk doormiddel van de kortste route. Er is dan ook niets vervelender als er op de gegeven route toch iets is dat de verkeer ophoudt. Denk aan een afgesloten weg i.v.m. wegwerkzaamheden of een weg waar de gehele wegsituatie is verandert (tunnels bijvoorbeeld) . Doormiddel van de uitstekende technologieën van TomTom proberen ze dit natuurlijk te voorkomen.

 

De digitale kaarten van TomTom worden momenteel gemiddeld 570 keer per seconde bijgewerkt. Volgens de navigatiedienstverlener zijn in één maand tijd 1,5 miljard aanpassingen gedaan aan de kaarten die het bedrijf wekelijks update.

 

Het bedrijf spreekt over een belangrijke mijlpaal, en een grote stap richting real-time kaarten. De aanpassingen behelzen onder meer; nieuwe wegenkenmerken, het toevoegen of verwijderen van bepaalde locaties als tankstations, restaurants en hotels, gewijzigde kruisingen en nieuwe adressen.

 

Met deze service van TomTom kunt u met alle vertrouwen de weg op en staan er geen verrassingen te wachten die uw route in de weg staan. Dit bespaart tevens ook tijd en benzine die u in die had moeten maken als u ergens had moeten omkeren en een nieuwe route had moeten vinden.