Introductie TomTom PRO 2020

Met trots presenteren wij de nieuwe TomTom PRO 2020!

Een compacte drive terminal met 2,5 inch touchscreen. Het systeem ondersteunt wagenparkbeheerders die WEBFLEET gebruiken om hun bestuurders en kantoor medewerkers beter te laten samenwerken en helpt zakelijke controles en management processen te optimaliseren. Met alle essentiële functionaliteiten in een klein apparaat, kan het gehele wagenpark worden uitgerust en een accurate naleving van wet- en regelgeving bereikt worden.


tomtom-webfleet_pro-2020_link-kleur

 

 

Door deze functionaliteiten aan te bieden via een interactieve touchscreeninterface, zorgt de TomTom PRO 2020 voor een aangename ervaring voor bestuurders, wat effectiever werkt bij het helpen veranderen van hun rijgedrag en het verbeteren van hun rijstijl. Zijn eenvoud maakt het mogelijk en stimuleert ook om gewerkte uren en data over zakelijke en privéritten accuraat vast te leggen, en vanwege zijn compacte formaat (2,5-inch) past hij op het voertuigdashboard zonder al teveel ruimte in beslag te nemen.

 

Voor wagenparkbeheerders biedt de TomTom PRO 2020 een snelle en eenvoudige manier om bestuurders verantwoordelijkheid te geven. Het apparaat biedt daarnaast krachtige rapportage-opties via WEBFLEET en de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met bestaande backofficesystemen.

 

Wilt u meer weten over deze nieuwste TomTom, neem dan contact op met onze account managers.