inSight Source Update Q4 2017

Wijzigingen inSight Source

 

Ook voor Q4 2017 staan er een aantal wijzigingen in inSight Source op de planning. In dit artikel zijn de belangrijkste wijzigingen opgenomen.

 

Alle wijzigingen zijn afkomstig van wensen van onze klanten en gebruikers van inSight Source.

 

Overtredingen Module

Voor de overtredingen module komen er enkele wijzingen in de rapportage:

 

– De sortering van de overtredingen wordt op basis van datum van overtreding in plaats van op basis van soort overtreding

– Bij het overzicht van de chauffeurs waar geen overtredingen voor zijn gevonden wordt weergegeven wat de laatste download datum is geweest van de betreffende chauffeur

 

De overtredingen module zelf wordt uitgebreid met de optie om bij een overtredingen notities te plaatsten. Hiermee wordt het mogelijk om bijv. gemaakte afspraken met de chauffeur over de betreffende overtreding vast te leggen. Een separaat rapport geeft inzicht in alle notities bij de overtredingen.

 

Ontbrekende Gegevens

De meldingen rondom ontbrekende gegevens wordt verder uitgebreid zodat de email meldingen ook naar groepen en naar individuele chauffeurs gestuurd kunnen worden.

 

De rapportage wordt aangepast zodat zichtbaar is in welke dagen onbekende activiteiten aanwezig zijn. Dit wordt met een gele/oranje kleur weergegeven.

 

Tevens wordt dit rapport planbaar zodat automatisch en periodiek het rapport naar u verzonden kan worden.

Hiermee wordt het inzicht en melding van ontbrekende gegevens verbeterd.

 

Download DDD Bestanden

Downloaden van DDD bestanden in een ZIP archief wordt verder uitgebreid met de optie om bij de geselecteerde bestanden individuele bestanden uit te sluiten van download.

 

Hiermee wordt het eenvoudiger om alleen die bestanden te downloaden die nodig zijn bij bijvoorbeeld een inspectie.

 

Bericht van de Dag

Wanneer er belangrijke informatie over inSight Source beschikbaar is wordt deze direct kenbaar gemaakt door middel van de nieuwe Bericht van de Dag melding op inSight Source. Deze melding is na inloggen direct zichtbaar.

 

Met deze functie kunnen we bijvoorbeeld nieuwe wijzigingen direct aankondigen.