inSight Source Update

Deze week zijn er twee wijzigingen doorgevoerd in inSight Source:

 

– Chauffeur dienstverbanden
– Compensatie oude tachografen met betrekking tot hiaat in de manuele invoer

 

Chauffeur Dienstverband

In de chauffeur detailgegevens kunt u nu optioneel een begin- en einddatum opgeven van het dienstverband van de betreffende chauffeur.

Deze datums werken als een filter op o.a. de overtredingen van de chauffeur zodat u niet wordt geconfronteerd met overtredingen die door de chauffeur begaan zijn bij een vorige werkgever.

 

Compensatie oude tachografen

Zoals al eerder in een artikel hier op ASSE.nl uitgelegd behandelen oude tachografen de manuele rust over het weekend anders dan verwacht.

Wanneer op maandagochtend met manuele invoer de weekend rust vanaf de vorige vrijdag wordt ingevoerd dan registreert de tachograaf alleen de manuele rust van de vrijdag en de maandag op en slaat de zaterdag en zondag over.

 

Zie ook artikel: Manueel ingevoerd toch ontbrekende gegevens in Stoneridge tachografen?.

inSight Source zal dit geval herkennen en de zaterdag en zondag alsnog opvullen met rust op basis van manuele invoer. Dit gebeurt voor dat er een ontbrekende data analyse wordt uitgevoerd.

 

Wachtwoord Wijzigen

Op 26 maart 2018 is het wijzigen van wachtwoorden aangepast.

 

Zie artikel Nieuw wachtwoordbeleid inSight Source voor een beschrijving hiervan.

 

Nu is binnen inSight Source een PDF te downloaden die als handleiding kan worden gebruikt voor het succesvol stap-voor-stap uitvoeren van een wachtwoord wijziging wanneer u uw wachtwoord bent vergeten.

 

U kunt deze handleiding vinden wanneer u klikt op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ op de login pagina van inSight Source.