Free inSight Source DDD Viewer

Snel inzicht in chauffeursbestanden

 

Voor het snel inzien van informatie opgeslagen in chauffeursbestanden en als demonstratie over wat inSight Source doet met deze informatie heeft inSight Source de ‘DDD Viewer’ voor iedereen beschikbaar gesteld.

 

U krijgt direct na het invoeren een PDF per mail toegestuurd met daarin een overtredingenrapportage.

 

Door middel van het uploaden van een chauffeursbestand wordt direct alle opgeslagen informatie weergegeven zoals: einde geldigheidsdatum van de kaart, gebeurtenissen, activiteiten (rijden, rust, werken, beschikbaarheid), speciale omstandigheden (out of scope en trein/boot overtocht), enz.

 

 

Chauffeursactiviteiten worden grafisch in een tijdlijn weergegeven inclusief informatie over de activiteiten die door de tachograaf zijn geregistreerd of door manuele invoer door de chauffeur.

 

 

De DDD Viewer laat ook zien waar er activiteitsregistraties ontbreken. Een overzicht van ontbrekende dagen als onbekende activiteiten zijn direct zichtbaar.

 

 

 

Rij- en rusttijden

Als demonstratie van de inSight Source overtredingen module wordt op basis van de activiteiten in het bestand ook de geconstateerde overtredingen op basis van de rij- en rusttijden weergegeven.

 

 

 

De DDD Viewer is voor iedereen toegankelijk, er is geen account of licentie voor nodig. inSight Source slaat de gegevens niet op. Na weergave van de gegevens wordt het aangeboden bestand op de inSight Source server verwijderd. De gegevens worden weergegeven zoals ze zijn geregistreerd door de tachograaf en zijn opgeslagen in het chauffeursbestand, de tijden worden hierdoor in tijdzone UTC weergegeven.

 

U komt op deze pagina door deze link aan te klikken : https://source.asse.nl/demo/dddviewer