Een half miljoen TomTom Telematics in Europa

TomTom Telematics is de eerste fleetmanagent-aanbieder in Europa die de mijlpaal van 500.000 geabonneerde voertuigen heeft behaald!

Over de hele wereld bedient TomTom meer dan 36.000 verschillende klanten.

 


“Het WEBFLEET Software-as-a-Service-platform (SaaS) biedt realtime mogelijkheden om voertuigen te volgen, rij-informatie en rapportages over wagenparkprestaties. Het biedt een veilig, open platform gecombineerd met rijke, out-of-the-box-functionaliteiten en een uitgebreid palet aan geïntegreerde applicaties. De recente Developer Conference liet zien hoe TomTom Telematics is toegewijd samen te werken met partners om zo specifieke oplossingen voor diverse sectoren te creëren.”

In meer dan zestig landen stelt WEBFLEET bedrijven in staat om beter als team samen te werken door het personeel op kantoor en de bestuurders en voertuigen op de weg dichterbij bij elkaar te brengen.

 

Alle systemen en klantdata worden beheerd op basis van een hoge informatiebeveiligings-standaard (ISO 27001:2013, opnieuw geaudit in juni 2015). Dit omvat elke dag meer dan zeshonderd miljoen berichten en GPS-posities.

 

ASSE is de grootste TomTom partner in Zuid Oost Nedeland. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met TomTom zijn we in staat u optimaal te adviseren over de mogelijkheden van de TomTom Webfleet systemen.

webfleet