Driessen Speciaaltransport Horst kiest TomTom

Wat werd er gevraagd

Volledig Track & Trace systeem dat aangesloten kon worden op huidige applicaties.

Opdrachtgever

Driessen Speciaaltransport

Geleverde diensten

Integratie van bestaande applicatie op nieuwe TomTom technologie.

Driessen Speciaaltransport verzorgt dagelijks de meest uiteenlopende transporten. Een groot aantal eenheden is actief in het transport van prefab beton in Nederland, België en Duitsland. Hiervoor beschikken ze  over een uitgebreid pakket aan transportmiddelen. Verder houdt Driessen Speciaaltransport zich bezig met (zelfrijdend) materieeltransport en verzorgt ze het transport van machines, staal en staalconstructies. Deze transporten worden uitgevoerd door geheel west Europa, al dan niet in combinatie met de vereiste ontheffingen.

 

 


Keuze voor TomTom
Onlangs heeft Driessen Speciaaltransport ervoor gekozen om haar voertuigen uit te rusten met TomTom PRO8 Driver Terminals. Inmiddels zijn de eerste 5 voertuigen met een Link510 black box en een PRO 8 Driver Terminal uitgerust. Enkele redenen om voor TomTom te kiezen waren: Goede truck navigatie, inzage brandstofverbruik, remote download digitale tachograaf data en de integratie van de More registratie app.

 

 

Integratie More app
Het is mogelijk om op de nieuwe PRO8 applicaties van externe software ontwikkelaars te plaatsen. Bij Driessen Speciaaltransport maakte men al gebruik van de More app van het bedrijf Adlog. Met deze app is het mogelijk om orders te beheren, te communiceren en documenten te scannen, middels een mobiele scanner. Nadat Adlog deze app had aangemeld in het App centre van TomTom, is deze nu ook eenvoudig op iedere TomTom PRO8 te plaatsen.
Hierdoor ontstaat een probleemloze integratie van de huidige applicatie op de nieuwe TomTom PRO8.