Webfleet solutions

Webfleet Solutions is het online platform dat u verbindt met uw voertuigen en medewerkers op de weg. Door het toevoegen van verschillende Telematica apparaten en/of Driver Terminals kan de functionaliteit worden uitgebreid. Webfleet geeft inzicht in de real-time locaties van uw voertuigen, laat u direct communiceren met uw bestuurders, helpt met het verbeteren van rijgedrag en bezorgroutes en het besparen van brandstof en rijtijden.

 

ASSE BV is business partner en tevens integratiepartner van Webfleet Solutions. Dit houdt in dat ASSE en Webfleet Solutions meer gaan samenwerken op het gebied van innovatie en ontwikkeling. Zoals bijvoorbeeld de directe koppeling van inSightSource tachograaf analyse software en het automatisch downloaden van de digitale tachograafgegevens vanuit Webfleet.

ASSE en Webfleet Solutions hechten waarde aan een blijvende samenwerking. Dit houdt in dat onze medewerkers ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Webfleet Solutions.

We zullen deze kennis met u blijven delen, middels berichten op onze website, onze nieuwsbrieven, kennissessies of webinars.

 

ASSE BV biedt geen hardware en service desk meer aan van onderdelen van Webfleet Solutions.

 

Vanaf 15 oktober kunt u dus voortaan rechtstreeks contact opnemen met Webfleet Solutions bij vragen over technische ondersteuning, uw fakturen, uw webfleetcontracten, uw hardware, opzeggingen of uitbreidingen, etc.

 

Webfleet solutions : www.webfleet.com

 

Technische ondersteuning

https://nl.support.webfleet.com/app/ask

telefonische ondersteuning : 020-850 11 31

 

Ondersteuning contract en facturering

e-mail :  sales.nl@webfleet.com

telefonische ondersteuning : 020 – 757 89 75

 

Verkoopondersteuning

e-mail : salesbenelux@webfleet.com

 

 

 


TomTom Webfleet