TomTom Telematics

TomTom Telematics en WEBFLEET

TomTom Telematics biedt u een complete oplossing voor uw bedrijf zodat u altijd zicht heeft op alle activiteiten van uw chauffeurs en wagenpark. Via de web applicatie TomTom WEBFLEET kunt u het wagenpark volledig op afstand beheren en volgen met de geïntegreerde voertuigvolgsystemen. Een overkoepelend systeem dat op elk voertuigmerk toepasbaar is.

 

ASSE is een officiële partner van TomTom Telematics en begeleidt uw bedrijf door het hele implementatietraject en levert de volledige service voor een optimale werking van het systeem. Met meer dan 60 jaar ervaring in de transportbranche en een specialisatie gericht op ICT-oplossingen voor voertuigen is ASSE uw ideale TomTom partner!

 

De combinatie van de professionele PRO-navigaties en LINKBOX’en maakt het mogelijk dat uw chauffeurs efficiënter op weg zijn door files te vermijden en de snelste routes live door te geven aan uw chauffeurs.

 

Factoren als kostenbeheersing en kostenbesparing worden aantoonbaar gestimuleerd. U kunt het volledige gebruik van uw voertuigen bijhouden alsmede het rijgedrag van uw chauffeurs toetsen. Hierdoor is een verbeterslag mogelijk in de kosten van uw bedrijf met concrete cijfers uit de praktijk om dit aan te tonen.

Door het bieden van de beste kwaliteit in het hoogste segment op het  gebied van ICT-oplossingen voor voertuigen, maakt TomTom Telematics de absolute marktleider in Europa en voornamelijk uw beste partner!

Check deze link voor een uitgebreide beschrijving van de mogelijkheden: https://business.tomtom.com/nl_nl/fleet-management/

 


TomTom Webfleet

Of het nu gaat om een ‘eenvoudig’ track & trace of een complexe koppeling : bij ASSE bent u verzekerd van optimale service en professioneel advies.