Digitale tachograaf

Van code95 trainingen, ijken op locatie tot het vervangen van tachografen. ASSE is dé VDO service partner van zuid Nederland waar u met al uw tachograaf vragen terecht kunt.

Hieronder een klein overzicht van de productrange welke via ASSE te betrekken is.

De DTCO® 1381 Digitale tachograaf

 

 

DTCO training koffer

 

Downloadkey Pro

Eenvoudiger kan niet ! De DLK Pro Downloadkey is dè oplossing om massageheugen en chauffeurskaartgegevens makkelijk uit te lezen en veilig naar een computer over te dragen, waarna deze probleemloos in inSight geïmporteerd en geanalyseerd kunnen worden.

 

Middels een licentie update is deze key geschikt te maken voor de nieuwe DTCO smart tachograaf die vanaf september in nieuwe voertuigen geleverd wordt.

 

DLK Pro

 

Tachograaf papier

Bij gebruik van de digitale tachograaf is het wettelijk verplicht om voldoende tachograafpapier beschikbaar te hebben om op verzoek van een bevoegd ambtenaar uitdraaien te kunnen maken.

 

Met een doosje tachograafpapier heeft u drie rolletjes waardoor u eenvoudig aan deze verplichting kunt voldoen.

 

Tachograaf rolletjes

 

Download Terminal Pro

De VDO Downloadterminal vergemakkelijkt het downloaden en verzenden van data, met name voor grotere wagenparken. Hierdoor is het voor chauffeurs mogelijk om data van chauffeurskaarten of een Downloadkey te downloaden zonder assistentie.

 

Net zoals een tijdklok kan de downloadterminal bijvoorbeeld geplaatst worden in de chauffeursruimte voor gebruik buiten kantooruren.

 

Data op de downloadterminal kan worden uitgelezen met behulp van een USB stick of op een PC / server aangesloten via een USB of LAN ver­bin­ding.

 

Op deze manier kunnen de data van de chauffeurskaart en het mas­sa­geheugen snel en gemakkelijk centraal worden opgeslagen en met bijvoorbeeld inSight Source worden geïmporteerd en geanalyseerd.

 

Middels een software update is deze key geschikt te maken voor de nieuwe DTCO smart tachograaf die vanaf september in nieuwe voertuigen geleverd wordt.

Download terminal