Code 95 trainingen

Verplichte nascholing beroepsgoederenvervoer – Behouden code 95

Om het chauffeursvak in de toekomst te mogen uitoefenen, zijn beroepschauffeurs verplicht iedere vijf jaar 35 uur nascholing te volgen (de eerste periode is tot 10 september 2016). Dit om het chauffeursdiploma ook geldig te laten zijn na deze datum.

Wij kunnen voor uw bedrijf de volledige nascholing verzorgen en een opleidingsplan voor de complete 35 uur opstellen. Een uitgebreid overzicht van ons opleidingsaanbod en de onderwerpen die aan bod komen, vindt u in onderstaand overzicht terug.

De tien voordelen van het volgen van een opleiding bij ASSE:

  1. Registratie wordt verzorgd (aan- en afmelden TOP systeem)
  2. SOOB aanvraagformulieren worden overhandigd
  3. Lunch wordt verzorgd
  4. Certificaat van deelname
  5. In-company training mogelijk
  6. Uitgebreid naslagwerk bij iedere opleiding
  7. TOP trainers met ervaring
  8. Interactief lesmateriaal
  9. Leerdoelen goedgekeurd
  10. Meer dan 60 jaar ervaring in de transportbranche

Het advies is jaarlijks een deel van de training te volgen en niet alle nascholing op het laatste moment te plannen. Als iedereen tot het laatste moment wacht, zou er een capaciteitstekort bij de opleidingen kunnen ontstaan, waardoor chauffeurs hun vakbekwaamheid niet tijdig kunnen verlengen.

 

Hoeveel nascholingsuren heb ik gevolgd?

Om te controleren hoeveel nascholingsuren u als chauffeur gevolgd heeft kunt u inloggen op de site van het CBR via de volgende link: mijn.cbr.nl.
Bedrijven kunnen zelf niet controleren hoeveel nascholingsuren een chauffeur heeft gevolgd, wilt u dit als bedrijf toch inzien dan is het advies om de chauffeur een afdruk van het overzicht te laten maken.

Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij u graag op de hoogte van de mogelijkheden van ASSE in uw specifieke situatie.
Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met ons via 077-7114563 of info@asse.nl