Samenwerking Franken Transport en ASSE

Wat werd er gevraagd

Maatwerk code95, inclusief planning en terugkoppleling

Opdrachtgever

Franken Transport

Geleverde diensten

In company code95 traject, toegespitst op de behoeften van Franken Transport

Franken Transport is een logistiek dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het transport van levensmiddelen en contractsdistributie in de retail / foodsector. Vanuit standplaatsen in onder andere Venlo, Wanssum, Cuijk, Weert, Tiel, Etten Leur en Nijmegen zijn er dagelijks meer dan 90 vrachtwagens en 150 werknemers actief voor opdrachtgevers als Jan Linders, Lidl, Aviko en Post NL.

Eind vorig jaar heeft Franken Transport besloten de Code95 nascholing onder te brengen bij ASSE. Afgelopen week is de aftrap geweest van de eerste trainingen, die een onderdeel vormen van een hele reeks.

 


ASSE heeft inmiddels ruime ervaring in het organiseren van maatwerk scholing voor de beroepschauffeur. Alle Code95 trainingen sluiten dan ook aan bij de wensen van Franken Transport en de praktijksituatie. De trainingen worden verzorgd op de opleidingslocatie in Nieuw Bergen.

Waarden die Franken Transport belangrijk vindt als het gaat om de keuze voor een geschikte opleider zijn: kwaliteit, maatwerk, flexibiliteit en ervaring / deskundigheid

Daarnaast begeleidt ASSE, Franken Transport, in de planning en uitvoering van de gehele Code95.