Lucassen Lastechniek kiest voor inSight:Source RDL

Voor het draadloos registreren en archiveren van haar tachograafbestanden heeft Lucassen Lastechniek gekozen voor inSightSource. Hierdoor kan Lucassen Lastechniek zich volop richten op haar core-business.

 

Lucassen Lastechniek is uw leverancier en servicepartner voor lasapparatuur, industriële gassen en een veilige en goedgekeurde werkomgeving. De basis van het huidige bedrijf is reeds 90 jaar geleden gelegd in Leunen.

 

Allereerst was Lucassen Lastechniek leverancier van benzine, olie, briketten en petroleum voor particulieren, bedrijven en instellingen in de directe omgeving.

Lucassen Lastechniek BV

Later werd het assortiment uitgebreid met lasgereedschappen, -apparatuur en toevoegmaterialen. Ook reparatie aan deze apparatuur kon Lucassen Lastechniek voor u verzorgen.

 

Wegens voorschiften van Arbo wetgeving zijn persoonlijke beschermingsmiddelen, afzuigingapparatuur voor lasdampen en certificeringen ook belangrijke artikelen binnen het verkoopprogramma geworden.

 

Later is het assortiment uitgebreid met propaan en weer later met industriële gassen. In 1984 is besloten de verkoop van industriële gassen te verplaatsen naar het industrieterrein Smakterheide in Venray.

 

De verkoop van benzine en olie is voortgezet in Leunen. Het werkgebied van Lucassen Lastechniek is in de loop van de jaren uitgebreid van de directe omgeving van Leunen en Venray naar een gebied dat Noord en Midden Limburg en Zuid Oost Brabant beslaat. Hierdoor kan Lucassen Lastechniek haar diensten en service nu aanbieden aan een grote groep bedrijven in de metaalsector en aanverwante industrieën.

 

Op http://www.lucassenlastechniek.nlkunt u meer lezen over deze klant.
Wee wensen Lucassen Lastechniek veel veilige kilometers met inSight:Source!