Beveiligingssystemen gekoppeld met TomTom

Uw voertuigen of machine beveiligen tegen diefstal of onrechtmatig starten ?

 

ASSE biedt u een breed aantal oplossingen die op maat en naar uw behoefte kunnen worden aangepast.

 

Alle systemen zijn compatible met de indoor toetsenborden, outdoor toetsenborden, handzenders of andere identificatiemiddelen die u reeds zou gebruiken. Deze systemen zijn te koppelen met de TomTom 510 systemen en via webfleet kunt u essentiële gegevens downloaden en inzien. Verder kunnen de telematica oplossingen van TomTom ingezet worden om bijv. in een bepaald gebied een slot automitisch te vergrendelen.


lock

Het Intelligent Lock System beschermt de lading in de laadruimte van bestelwagens, vrachtwagens en trailers.

De binnen geplaatste elektrische grendels vergrendelen van binnenuit de toegangsdeuren of laadklep. De centrale zal automatisch alle deuren vergrendelen na het verlopen van een programmeerbare tijd of bij het openen van een andere toegangsdeur.

 

Het ontgrendelen kan met een afstandsbesturing (max. 7 stuks) met een rollingcode, een pincode, een sleutelschakelaar of op afstand via een communicatie module.

 

Optische signalisatie met kortsluiting vrije sturing voor de knipperlichten of met een elektronische communicatie naar de waarschuwingslampensturing in het voertuig. Optioneel kan software geladen worden zodat het systeem, als men probeert een vergrendelde deur te openen, een alarm via de claxon laat afgaan en een alarmsignaal via een communicatie module uitzendt. Alle basisfuncties en instellingen kunnen met het toetsenbord worden ingesteld, met een PC laptop of Palm kunnen geavanceerde instellingen en tijden worden geconfigureerd.

 

Door de integratie van verschillende beschikbare producten, stellen we een ideaal security-concept op voor uw vloot:

  • Beveilig uw voertuigen met antistart- of anticarjackoplossingen;
  • Volg de bewegingen van uw voertuigen aan de hand van onze trackingoplossingen;
  • Meetbaar maken van elke deuropening, contact op input
  • Rust uw wagens uit met extra vergrendelingssystemen
  • Plaats drive record systemen om een perfect beeld te hebben van wat er rond uw voertuigen gebeurt

Bespreek met onze account managers uw specifieke situatie en samen configureren we de oplossing die het beste bij uw vraag past.